dinsdag 20 september 2016

Wie kan zich aanmelden?

Voor wie zich wil aanmelden

Mensen die zich bij Gentle voor een training hebben aangemeld, vertellen allemaal hetzelfde verhaal. Het is moeilijk om bij een jachthondenschool binnen te komen. En het wordt zo goed als onmogelijk als je hond geen pup meer is en als pup geen jachthondentraining heeft gevolgd.

Van de collega's weet ik dat men meer aanmeldingen ontvangt dan dat er plaatsen zijn. Dat leidt dan tot strenge selectiecriteria.
Gentle is als jachthondenschool net gestart. Bij ons is nog volop ruimte in de diverse trainingsgroepjes. Voor u is dat gunstig als uw hond al wat ouder is. Wij hebben nog tijd en aandacht om bij uw hond het apporteren te stimuleren.

Wie kan bij ons terecht?
Voor puppy's gelden geen regels, anders dan dat het jachthonden moeten zijn.
Voor honden die wat ouder zijn, omdat men bijvoorbeeld eerst gehoorzaamheidstraining heeft gevolgd geldt: het moet een jachthond zijn, die apporteert en die redelijk terugkomt als jij hem roept.

Het is mogelijk om buiten de reguliere training om een proefles te volgen. Zo kunnen we met zijn drie├źn bekijken (jij, de hond en ik) of jachthondentraining bij Gentle geschikt voor jullie is.

Heeft u vragen? Bel Edwin op telefoon 061 28 979 62